Esimene sissekanne

Täna, 8. augustil 2018. aastal alustab Tallinna Prantsuse Lütseumi rahvatantsurühm Leesikad oma teekonda rahvusvahelisele festivalile Filipiinidel. Siia hakkame reisi jooksul (loodetavasti iga päev) tegema sissekandeid ja panema pilte, et saaksite ka osa meie seiklustest.

Festivalist

Pyesta Kolon Datal on rahvusvaheline folkloorifestival, mis toimub teist korda, mida korraldavad CIOFF® Philippines ja Korondali linnavalitsus. See kestab 11. augustist 18. augustini. Seal esinevad tantsijad kümnest erinevast regioonist (Filipiinidelt, Eestist, Kariibi mere saartelt, Rumeeniast, Lõuna-Aafrika Vabariigist, Prantsuse Polüneesiast, Malaisiast, Lõuna-Koreast, Indoneesiast ja Taist).

Kes sõidavad

Algselt pidi Filipiinidele tulema 17 inimest, kuid olude sunnil jäi meid alles 15: Caro, Anette, Hanna, Kadri, Ann-Sophie, Laura, Johanna, Pärtel, Tauri, Christopher, Karl, Pearu, Carl Philip, Martin ja Helmet. Pilli mängib meil Pearu, trupijuhiks on Caro ja grupijuht on õpetaja Pikkel.

Senised sündmused

Kell 12.30 läksime Tallinna lennujaamas 13. väravast oma lennule Istanbuli. Lend möödus viperusteta ja saabusime siia umbes kella 16.00 paiku. Kell 01.05 on pardale minemine Manila lennule (mis peaks kestma 11 tundi ja 40 minutit).

See on meie festivalikava.

Esimeseks tegevuseks peaks kohale jõudes meie trupil olema puude istutamine, mis toimub kell 6 (ehk Eesti aja järgi kell 1) hommikul.

Soovime teile sama sama palju sooja kui meil praegu on (31°) ja kõike muud head.

Leesikad

Comments

Popular posts from this blog

Kanami Koronadal! Kanami gid indeed!

Festival las alata!

Neljas päev ehk Guugeldamine on tervisele kahjulik